Pagina 1 van 1

Voortbestaan "www.Alfa33Club.nl"

Geplaatst: 28 aug 2018, 11:55
door Geert-Jan
Hallo bezoekers van de Alfa 33 Club!

Ik heb recent bericht gekregen van mijn hostingpakket, welke mij heeft medegedeeld dat mijn pakket voor de 33 club nu anders is ingericht. Dat is allemaal leuk en aardig, maar hierdoor is het jaarbedrag iets meer dan verdubbeld :evil:

Omdat ik hier alleen via de inlog bij het hostingpakket achter kon komen (en niet via e-mail), ben ik dus geneigd om de domein hier weg te halen. Daar komt bij mij ook het volgende vraagstuk naar boven; wat ga ik doen met de Alfa 33 club?

Ik ben zelf (helaas) al een paar jaar geen bezitter meer van een 33 en zie dat in de nabije toekomst ook nog niet gebeuren (andere prioriteiten op dit moment). Ikzelf beheer dit forum nu 8 jaar (vanaf augustus 2010) en vroeg me af of er hier iemand is die dit stokje wil overnemen? Dat betekent dat je volledige beheer krijgt over het forum, maar ook over de hosting (en dus de betaling).

Mocht er zo iemand zijn, stuur mij even een PB.

Groeten Geert-Jan

Re: Voortbestaan "www.Alfa33Club.nl"

Geplaatst: 28 aug 2018, 15:04
door Lon
Ik begrijp je overwegingen en heb met www.alfaromeo33.nl voornamelijk meegemaakt dat de animo naar het nulpunt daalde :(

De meeste personen hier zitten ook op diverse Alfa 33 gerelateerde Facebook pagina's/clubs of in het Alfa Romeo 33 register van de Scarb: Squadra33.

In iedergeval: Bedankt voor alle jaren dat je dit forum gedraaid heb. :D
Mocht je een backup kunnen maken en die voor de fun ergens read-only willen draaien dan zou ik dat mogelijk onder alfaromeo33.nl ergens kunnen doen, maar kan niets beloven ( want ook voor mij gaan de kosten voor hosting hiervan elk jaar omhoog )

Re: Voortbestaan "www.Alfa33Club.nl"

Geplaatst: 18 sep 2018, 09:42
door Geert-Jan
Ik heb wat kunnen onderhandelen met de provider en ze kunnen nu "opeens" het bedrag weer halveren.. De alfa33club.nl bestaat in ieder geval nog weer een jaar :P

Re: Voortbestaan "www.Alfa33Club.nl"

Geplaatst: 23 sep 2018, 16:25
door Graduate86
Dat zijn goede berichten Geert Jan.
Ik blijf in ieder geval een trouwe bezoeker.

Groet Jelte.

Re: Voortbestaan "www.Alfa33Club.nl"

Geplaatst: 05 feb 2019, 22:01
door Ducantoni
:oops: Ik was hier al bijna drie jaar niet geweest.
Ondanks dat de 33 naar verhouding maar een klein aantal liefhebbers (op dit forum) kent, hoop ik dat het desondanks toch blijft bestaan.
Wat opvalt: bovenin beeld verschijnen allerlei codes.
Om te voorkomen dat deze webstek gehackt wordt, is het zaak om de boel aan te passen, want er schijnen computers actief te zijn die niets anders doen dan zwakheden van niet bijgewerkte webstekken op te sporen.
Zo heb ik tenminste ondervonden bij alfaclub, waar de beheerder door zijn gezondheid niet meer toekwam aan het bijhouden van het gebeuren en er nu vervelende consequenties aan vastzitten.
In hoofdzaak spam, maar wachtwoorden waren ook te achterhalen.

Re: Voortbestaan "www.Alfa33Club.nl"

Geplaatst: 28 aug 2019, 10:20
door Speeder
De image/bold/letterkleur functie werken ook niet meer. Ook hier errors boven in beeld..